Openingstijden

Ma-vr: 09:00 - 18:00

Heb je last van je wervelkolom? Dan kan een collum behandeling een goede keuze zijn. Deze behandeling kan effectief zijn bij verschillende klachten aan de wervelkolom. Zo kan het onder meer helpen bij rugpijn, hoofdpijn, evenwichtsproblemen en vermoeidheid. Dit kunnen namelijk stuk voor stuk symptomen zijn van problemen met de wervelkolom. Er zijn zelfs nog veel meer klachten die veroorzaakt kunnen worden door problemen met de wervelkolom. Ben jij benieuwd hoe een collum behandeling helpt om deze klachten tegen te gaan? Wij vertellen je er graag meer over!

Hoe werkt een collum behandeling?

Een collum behandeling helpt om de nekspieren te ontspannen, zodat de wervels weer in hun natuurlijke positie belanden. Dat gebeurt met behulp van een speciaal massageapparaat. Voordat de behandeling begint, wordt de wervelkolom eerst goed onderzocht. Zo gaat de specialist bijvoorbeeld na hoe het gesteld is met de beweeglijkheid van de wervels en in welke positie ze zich bevinden. Bovendien gaat men ook na of er veel spanning op de spieren staat. Er kan een behandelplan worden opgesteld op basis van de situatie.

Zodra het behandelplan is opgesteld, kan de behandeling zelf plaatsvinden. Hoe de behandeling precies in zijn werk gaat, is afhankelijk van de bevindingen die eerder gedaan zijn. Met behulp van een massageapparaat worden de nekspieren gemasseerd. Over het algemeen duurt één behandeling circa drie kwartier. Er moeten doorgaans verschillende behandelingen plaatsvinden om langdurig resultaat te boeken. Na verloop van tijd zullen spierspanningen minder worden en zullen de nekwervels hun natuurlijke positie aannemen.

Hoe voelt de collum behandeling?

Een collum behandeling kan enigszins oncomfortabel zijn. Dat is niet gek, want je wervels bevinden zich in de verkeerde positie. Toch zal er nooit sprake zijn van ondraaglijke partij. Na de behandeling, en soms zelfs al tijdens de behandeling, kun je merken dat bepaalde klachten verminderen of verdwijnen. Dit kan een zeer bevrijdend gevoel geven. Wil je graag meer over de behandeling weten? Dan kun je het best de website van Staatsievivere raadplegen.

Conclusie

Indien je last hebt van klachten aan je wervelkolom of symptomen die hierdoor veroorzaakt worden, is het geen slecht idee om voor een collum behandeling te kiezen. Dit is een behandeling die ervoor zorgt dat de spieren van je nek ontspannen, zodat je wervels weer een natuurlijke houding kunnen aannemen. Je kunt erg veel profijt hebben van deze 

behandeling. Heb je interesse in deze behandeling, dan kun je het best een afspraak inplannen bij een specialist.

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *