Openingstijden

Ma-vr: 09:00 - 18:00

Massagepraktijk Susanne is een professionele massagesalon waarbij professionaliteit hoog in het vaandel staat.

Mijn naam is Susanne, op het moment dat ik moeder werd van mijn tweeling merkte ik dat “helende” handen bleek te hebben. Dit gebruikte ik vaak wanneer zij pijn of ziek waren. Doordat ik al een opleiding tot fysiotherapeut had afgerond kon ik mezelf gaan bijscholen met de opleiding tot sportmasseur. Een van de typische karaktereigenschappen die mij kenmerken is dat ik graag mensen goed wil laten voelen, mede hierdoor paste de nieuwe opleiding tot sportmasseur goed bij mij. Toen ik de voorzichtige stappen zetten op deze nieuwe werkvloer merkte ik al gelijk dat ik hier op mijn plek was, hierdoor durfde ik steeds meer cursussen en workshops te gaan volgen.

Na eerst een aantal jaren in zowel kleine als grote salons te werken heb ik er toch voor gekozen om een eigen salon te openen, hierdoor heb ik nog meer vrijheden in de soorten massages die ik graag uitvoer. Ondanks dat ik weg ben uit de schoolbanken blijf ik mezelf bijscholen om de beste massages te blijven aanbieden aan mijn gasten.

Naast mijn passie voor masseren tijdens mijn werk hou ik in mijn vrije tijd van reizen, koken en lezen. Deze drie hobby’s combineer ik vaak door op vakanties te gaan waar ik mezelf nog verder kan ontwikkelen en dichter tot mezelf weet te komen.