Openingstijden

Ma-vr: 09:00 - 18:00

Er is toch niets fijner dan na een lange dag op werk thuis komen en kunnen genieten van je eigen spa in de tuin? Hierdoor kun je de dag even helemaal vergeten en wegdromen in het heerlijke warme water. Wanneer je een spa in de tuin wilt aanschaffen, dan zijn er wel een paar aandachtspunten die je zeker niet mag vergeten. Het is tenslotte niet iets wat je iedere dag koopt. In dit artikel geef ik je enkele tips en vertel ik je waar je zeker op moet letten bij het kopen van een spa voor in de tuin. 

Zorg voor voldoende plek

Misschien zit je het grootste gedeelte van de tijd alleen met je partner in de spa, maar als je het ook leuk vindt om er met vrienden gebruik van te maken, dan moet er wel voldoende plek zijn. Bedenk daarom van tevoren hoeveel plek je nodig zult hebben en bepaal op basis daarvan de grootte van de spa. Spa’s zijn er namelijk in vele verschillende soorten en maten, van 2 persoons tot wel 10 persoons. Uiteraard is het ook afhankelijk van hoeveel ruimte je in je tuin hebt voor de spa. 

Je kunt de spa niet zo makkelijk verplaatsen

Verander jij nog weleens iets in huis of in de tuin? Even de loungebank op een andere plek of toch even dat kastje aan de andere kant van de kamer zetten. Met dat soort voorwerpen kan het al een redelijke klus zijn, maar met een paar extra handjes lukt het je vrijwel altijd. Bij een spa in de tuin is dat wel even iets anders. De spa is namelijk ontzettend zwaar en kan dan ook niet zomaar verplaatst worden. Zorg er dan ook voor dat je echt tevreden bent over de plek van de spa en dat je deze niet voor iets anders wilt gebruiken. 

Zorg voor een stevige ondergrond 

Ik zei het hiervoor al, een spa is erg zwaar. Een stevige ondergrond is dan ook echt een must. Zet de spa niet op het gras, hier kan hij op den duur in wegzakken. Zorg voor een goede ondergrond van bijvoorbeeld tegels of houten vlonders. Hierdoor weet je zeker dat je spa stevig, stabiel en recht staat en dat ook blijft staan. Uiteraard is het daarnaast belangrijk dat je toegang hebt tot stroom en dat het water op die plek goed kan wegstromen. 

Aanbevolen artikelen

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *